Beszélgetések a magyar széppróza napja alkalmából

Partnereinkkel együttműködve örömmel vettünk részt a magyar széppróza napjának megünneplésében. Szeretettel ajánljuk az ez alkalomból készült beszélgetéseket.

 

Irodalmi Magazin – Az ember tragédiája

Dr. Molnár Krisztinával, a magazin szerkesztőjével beszélget Nemes Attila. Készült 2021. február 10-én, a Magyar Napló Könyvesboltban. A program a Magyar Széppróza Napja alkalmából, a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósult meg.

Hegedűs Imre János: A vér színe

A szerző beszélgetőtársa Luzsicza István.Készült 2021. február 10-én, a Magyar Napló Könyvesboltban. A program a Magyar Széppróza Napja alkalmából, a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósult meg.

 

Oláh János: Az idő csapdája

A kötet szerkesztőjével, Stamler Ábellel beszélget Lázár Balázs. Készült 2021. február 10-én, a Magyar Napló Könyvesboltban. A program a Magyar Széppróza Napja alkalmából, a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósult meg.

 

Marosi Gyula: A szabadság tört szárnyú madara

A szerzővel Bíró Gergely beszélget.Készült 2021. február 10-én, a Magyar Napló Könyvesboltban. A program a Magyar Széppróza Napja alkalmából, a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósult meg.